Ungdom | SD Umeåregionen

Ungdom

 

 

 

 

 

 

Sandra Skogman
kontaktperson
Ungsvenskarna SDU i Västerbotten

sandra@skogman.sd.se

Nya vänner

Det är fantastiskt kul och trevligt att vara en del i vår ungdomspolitiska rörelse. Förutom att vara med och forma samhället och din egen framtid så kommer du också lära känna massor av nya människor och få många nya vänner.

Aktiviteter

Som medlem i SDU blir du inbjuden till en mängd olika aktiviteter och sociala tillställningar som ämnar stärka gemenskapen och entusiasmen inom förbundet. Det kan röra sig om allt från möten och föreläsningar till grillkvällar och middagar.

För din skull

Organisatoriskt och politiskt engagemang är utmanande och utvecklande. Genom att engagera dig kommer du att växa som person, öka din kompetens och skapa nya färdigheter som kommer att komma till användning både i arbetsliv och i vardagen.

Gemenskap

Att engagera sig politiskt innebär att man blir en del av en större gemenskap. En gemenskap med i stora drag delade värderingar, åsikter och ofta även intressen. Alla dessa likheter innebär att det skapas en stark gemenskap som är svår att finna i andra sammanhang.

Bidra till utveckling

Oavsett om du är kreativ som få, en fantastisk organisatör eller inget av det finns det plats för dig i vår verksamhet. Alla har olika förmågor som kan, och bör, tas till vara på i en politisk organisation. Engagemang ska uppmuntras och just dina färdigheter kan vara till stor nytta.

Lär dig mer om politik

I SDU anordnas massor av utbildningar, seminarier och föreläsningar. Du får chansen att lära dig om allt ifrån skolfrågor till jobbpolitik, debatteknik och politiskt skrivande. Förutom att gå på utbildningar kan du också själv påverka för att förverkliga exempelvis kurser och seminarium.

.

.

.

.

.

.

ungsvenskarna_fbgroupcover